Tuesday, December 15, 2009

Hi


Hi..
Salam buat semua dan selamat datang ke blog saya. Dah lama dah saya nak buat blog ni, tapi disebabkan oleh beberapa perkara menjadikan ianya sering kali tertangguh. Lega jugalah kerna akhirnya hasrat yang terpendam sekian lama itu telah dapat dilaksanakan. Tujuan saya nak buat blog ini adalah untuk berkongsi pendapat,minat, pengalaman, berkarya .. (sebab itu saya namakan blog ini Insiprasi Kehidupan)dengan anda semua tidak kira anda dari dunia mana sekalipun..bak kata orang berkawan biar seribu..hihi..disamping itu juga blog ini juga saya jadikan medium untuk kita berkenlan atau menambahkan lagi kenalan.Tidak salah bukan.Baiklah dipendekkan lagi cerita, selamat berhibur dengan kandungan yang terdapat dalam blog saya..lagi satu adakalanya saya suka berkarya..ala..setakat yang simple2 je..apalagi nanti bolehlah kau orang tolong komen2 kan..ok..kita enjoy dulu..selamat membaca dan salam perkenalan!

:)2 comments:

Health and Beauty said...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you about a broken link on your site. Please email me back and I would be happy to point them out to you.

Thanks!

Angela
angelabrooks741@gmail.com

Angela Brooks said...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!
Angela
angelabrooks741 gmail.com